Kittens

– Nieuwe nestjes in aantocht

Het krijgen van een nestje vereist kennis, liefde zorgzaamheid en betrokkenheid van de fokker. Zomaar even voor de lol vrijblijvend een nestje nemen is geen optie voor mij. Ik neem het fokken zeer serieus en ik op deze manier streef ik ernaar om een goede gezonde en vooral raszuivere Bengaal af te kunnen leveren. Ik zal ter aller tijde op deze manier het ras met zorg en liefde zuiver proberen te houden.

Meer info hierover kunt u lezen onder het tabblad Stamboom/Rasinfo

Via deze site zal ik u op de hoogte houden van wanneer er kittens verwacht worden of geboren zijn. Onder tabblad “nieuwe nestjes” leest u hierover meer.
Zodra er kittens geboren zijn zullen deze op de site gezet worden zodat u ook kunt mee genieten van deze mooie gebeurtenis.

Indien er geen kittens beschikbaar zijn op het moment, kan ik u op mijn wachtlijst plaatsen. Bij de geboorte, krijgt u dan voorrang en zal ik contact met u opnemen. De plaatsing op de wachtlijst is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Als u vragen heeft over de planning of over eventuele toekomstige nestjes of andere vragen dan kunt u contact opnemen met mij.

Indien u interesse heeft in deze kitten dan kunt u contact met mij opnemen.
U kunt dan een afspraak maken voor een bezoek en als  u zeker bent van uw keus kunt u de kitten reserveren. Dit betekend dat u een aanbetaling heeft gedaan om binnen  dagen dient te doen, en dat de kitten is niet meer beschikbaar is voor iemand anders.

Daarna zal ik u persoonlijk wekelijks op de hoogte houden van haar ontwikkeling en zult u regelmatig foto’s van haar ontvangen.

Algemeen:
Bij een nieuw nestje dat aangeboden wordt is een bezoekje pas mogelijk als de baby’s tussen de 4 en 6 weken oud zijn. Dit is om eventuele onbedoelde virussen, ziektes en stress te voorkomen bij onze kittens en hun moeder.

Bij de verkoop sluiten we een kitten-koopcontract af.
De kitten is in het bezit van een BCF stamboom. De stamboom en het koopcontract bieden mij en u als koper zekerheid. De kitten die u koopt is zorgvuldig getest op genetische afwijkingen die erfelijk overdraagbaar zijn. Mocht uw kitten overlijden aan HCM of PKD dan heeft u garantie op uw kitten. Uiteraard hopen we dat deze garantie niet gebruikt hoeft te worden.
De kitten(s) mogen het nest verlaten na 12 weken.  Ze is dan ontwormt (vrij van wormen en  parasieten eitjes) gechipt en gevaccineerd. Ook heeft de dierenarts een  gezondheidsverklaring afgegeven. De kitten beschikt over een Europees paspoort en een eigendomsbewijs. U krijgt ook voor de eerste dagen een kitten-pakket mee zodat u al direct kunt genieten van het gezelschap van uw huisdier.

Bij reservering van een kitten als huisdier vraag ik een aanbetaling van € 100,-
Voor een fokdier vraag ik een aanbetaling van € 600,-
Bij latere annulering van uw gereserveerde kitten geef ik geen aanbetaling terug. Deze aanbetaling wordt op het verkoop contract vermeld wat u van mij mee krijgt.

Wij vertrouwen er dan ook op dat u zich aan de voorwaarden van het koopcontract blijft houden.
Vanzelfsprekend zullen wij ook aan onze voorwaarden blijven voldoen, ook staan wij na de koop
van uw kitten voor u klaar mochten er vragen zijn voor de rest van haar of zijn leven.
Wij zijn altijd bereid u te helpen daar waar wij kunnen.
Onze katten zijn getest op FELV/ FIV/ HCM/ PKD en PKD-def.
Meer info over deze ziektes kunt u vinden op deze site onder tabblad gezondheid.

De kitten(s) worden met 12 weken gecastreerd of gesteriliseerd en kunnen daarna verhuizen
naar hun nieuwe eigenaar. De kosten van de castratie of sterilisatie van kittens gaat in overleg en is afhankelijk van de vraag prijs van de kitten(s).
Voor prijzen van een fokpoes kunt u altijd bij mij informeren.
Alles over de voordelen van vroegcastratie van kittens kunt u via deze link lezen.

Ik zou het leuk vinden en zeer op prijs stellen als de nieuwe eigenaren in contact blijven
met ons zodat we weten hoe het met het kitten gaat.
Ik zou het zeker waarderen als ik zo af en toe een foto doorgemaild zou krijgen.